Dobrodošli, Gost
Molimo vas prijavite se ili registrirajte.    Izgubljena šifra?

Winblowsi
(1 pregledava) (1) Gostiju
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Winblowsi
Winblowsi Prije 1 Godina, 7 Mjeseci  
Trebali bi opet oziviti GameLAB. To bi bilo najjednostavnije napraviti s Winblowsima da se ne moramo jebat sa WINEom. Imali bi veci izbor igrica onda.

Naravno, ne moze to samo tako! Windowsi bi bili teze spaljeni Tiny XP, a kao zamjenu za explorer stavimo
xoblite.net/
ili
nesto drugo s ovog popisa
shellcity.net/cgi-bin/DB_Search/db_searc...arch=yes&topic=A
Tema je zaključana.

Re: Winblowsi Prije 1 Godina, 7 Mjeseci  
vedran napisao:
Windowsi bi bili teze spaljeni Tiny XP, a kao zamjenu za explorer stavimo
xoblite.net/

Ne otvara se ovaj link Ne znam jel to samo meni il kaj.

Edit:
Radi. Midori neš zabrijao
Tema je zaključana.

Re: Winblowsi Prije 1 Godina, 7 Mjeseci  
Poslat cu vam BSA.
Tema je zaključana.

Re: Winblowsi Prije 1 Godina, 5 Mjeseci  
Dobili smo jos jednu licencu za 'blowse jucer.
Tema je zaključana.

Re: Winblowsi Prije 1 Godina, 3 Mjeseci  
Na 5 kompova je osposobljen funkcionalan dual boot (tri pored vrata, hightower i komp s LCD monitorom). To smo pa7ch i ja slozili danas. Sad netko treba instalirat igrice gore.
Jos se moze komp ili dva osposobit za to, ali trebamo provjerit preostale diskove i slozit neku konfu koja radi od onog krsa sto je ostalo pored prozora.
U biti, trebalo bi u jedini komp na koji jos nije postavljen dual boot (onaj pored DJ pulta), stavit neki disk koji radi i slozit isto, pa ce ih bit' 6.
Tema je zaključana.

Hm, i provjerit nakon sto se igrice instaliraju da li dobro rade s defaulnim win driverima. Ako ne, barem da se driveri od grafickih instaliraju gore.
Tema je zaključana.

Rispekt!

Ma treba stavit najnovije megadrajvere, pa tome i sluze winblowsi!
Tema je zaključana.

Re: Winblowsi Prije 1 Godina, 2 Mjeseci  
Na sve (ali SVE) kompove su instalirane 4 igrice:
SC1
WC3
CS
UT

...pa si vi prevodite. Uglavnom Pa7ch i ja smo instalirali na sve kompove dualboot (da, popravio sam one winse koje sam sjebao prosli put i jos smo u glavni komp pored DJ pulta stavili treci disk tak da sad i tamo ima sve)

UT je testiran tj. digli smo LAN server i svi kompovi su se mogli joinat. Ostale igre nismo isprobavali u LAN mode-u. No kakav bi to gamelab bio kad bi sve bilo postavljeno i da samo kliknes i igras? Treba te ostale igre jos testirati u multiplayeru, iako ne vidim razlog zasto ne bi radile. Pokusao sam ih samo pokrenut i pokrecu se na svakom kompu.

Tokom igre cemo vidjet da li je koji komp prespor za bilo koju od igara pa onda smanjit rezu ili detalje da bi sve islo gladje. Ne bi trebala bit toliko bitna kvaliteta grafike koliko igrivost.

Cini mi se da mozete napisat najavu za GameLab.

Posto je ovaj "projekt" dovrsen, mozemo nastaviti u Gamelab topicu:
Gamelab
Tema je zaključana.

i to SC Blood war, WAR3 Frozen Trone s Dotom, jedino sto treba je skinut zadnji patch za warcraft i zadnju verziju dote.. i da nismo intalirali drivere na ta 2 kompa na koja smo digli winze iako sve vozi i bez njih...

a do nedjelje cu napravit aplikacuju koja ce blokat explorer i bilokoji pristup windowzima osim igrama bez passa... vec sam napola gotov

a mogli bi onda u nedjelju napravit unofficial gamlab testing party only 4 hacklab01 crew
Tema je zaključana.

Vec si napola gotov s aplikacijom? Jebenitza...
Tema je zaključana.

Idi na vrhStranica: 123