Dobrodošli, Gost
Molimo vas prijavite se ili registrirajte.    Izgubljena šifra?

Ribnjak 03.7.
(1 pregledava) (1) Gostiju
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Ribnjak 03.7.
Ribnjak 03.7. Prije 2 Mjeseci, 1 Tjedan  
Ove subote 3.7. imamo stand na ribnjaku.

Ja sam skinuo gro distri (budem jos i natrpo ih na jedan disk pa cemo to prziti ljudima po zelji na licu mjesta.

Ono sto jos treba napraviti su DIY paraboloidne antene za pojacavanje (odnosno usmjeravanje) WiFi signala iz routera / kartica koji hvataju signal sa svih strana.

Treba u srijedu / cetvrtak / petak napraviti 20ak tih govana sa hacklab logom i staviti na web sve te pizdarije.

Trebali bi i printati neki promo materijal ali za to nemamo vremena tako da cemo improvizirati sa papirom i olovkom (ili bi mogo neko nesh skombat a da to nisam ja lol).

U subotu od 10 - 20 smo na Ribnjaku!
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.

Re: Ribnjak 03.7. Prije 2 Mjeseci, 1 Tjedan  
Ja bum dosao na Ribnjak. Nisam ziher da cu moc bit cijeli dan, ali dolazim definitivno. Daj reci od kad to pocinje?
Promo materijal? Kakav? Ja mogu na poslu isprintat nesto, tipa 100-200 papira, samo mi posalji na mail kaj da printam.

E, i ove antene, je l' imas onaj tvrdi papir tj. karton za to? 'Cemo lijepit i foliju na to? Brijem da je najbolje da tam dofuramo te isprintane kartone pa tam rezemo i sastavljamo to. Kupimo i rolu alu folije i kombiniramo s tim da bude profi

Re: Ribnjak 03.7. Prije 2 Mjeseci, 1 Tjedan  
Sve imamo treba jos samo neke tekstove o slobodnom softveru, hacklabu i tome kak je sve to super slozit i isprintat. Ja sam osposobio printer tak da cu ja to slozit.

Namjestanje standa je od 10 - 12, a stand je otvoren od 15 - 20.

Najbolje bi bilo da mene nazoves na mob ili da dodjes veceras u hacklab oko 18 pa da se dogovorimo...

Idi na vrhStranica: 1