OK, ja fakat ne kuzim.
KAJ JE TAK JEBENO TESKO NAPISAT U JEBENI TOPIC
"DOCI CU"
ili
"NECU DOCI"
?!?!?!?!?!
Mislim ja fakat necu vise vama izvjestaje podnosit sto se desava i sto treba raditi i onda dobiti odgovor od jednog ili dvoje ljudi a ostali uletavaju na random i ko zna kad, popiju pivo i odu.
Sutra kupujem novi lokot i mijenjam kljuceve od laba. Ko oce novi kljuc nek dodje. Ako necete milom onda cete silom. I ponesite pare za novi kljuc.
@albin predpostavljam da ti neces doc sutra, ne znam al telepatija mi nesto steka
@horky vi bi gospodine isto povremeno mogli nesto smisleno napisati na ovaj forum a ne samo pizdarije srati
itd...
Fakat mi dizete zivac! Ne mozemo se dogovoriti ni da jednu stvar napravimo svi skupa... Meni se to iskreno vise neda - ovaj forum sluzi za komunikaciju - fakat nema smisla da vas sve cimam sa porukama na facebooku, MSNu, na forumu, SMSom, treba fakin pismene molbe slat da bi se 5 ljudi okupilo u isto vrijeme na istom mjestu!
Edit:
Oni kojih se ovo tice znaju koju su. Novi korisnici nek ignoriraju moj rage rant. Al eto upravo zbog inercije 80% hacklab crewa nam TREBAJU NOVI LJUDI.