notice
  • Pisanje je dozvoljeno samo registriranim korisnicima.
  • Samo registrirani/prijavljeni korisnici mogu pisati poruke na forumu.
Dobrodošli, Gost
Molimo vas prijavite se ili registrirajte.    Izgubljena šifra?

Radna akcija vikend 28. - 29. 08. 10. 14:00h
(1 pregledava) (1) Gostiju
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Radna akcija vikend 28. - 29. 08. 10. 14:00h
Radna akcija vikend 28. - 29. 08. 10. 14:00h Prije 1 Godina, 8 Mjeseci  
Ljudi, ako namjeravate biti aktvini u labu u sezoni 10/11 OBAVEZNO dodjite na akciju ciscenja iduci vikend!!!

Kuzim da radite i imate obaveze pa ne mozete prek tjedna ali brijem da bi barem jedan dan vikenda svi mogli odvojiti za hacklab.

Treba vise od dvoje - troje ljudi za DETALJNO ciscenje hacklaba, a uostalom nije u redu da svu fizikaliju radimo nas dvojica a vecina ostalih prismrdi na sat - dva popit pivu i malo srat kaj bi trebalo napravit!

Razmisljamo o rezanju ruku, nogu i spolnih organa onima koji ne dodju a prije ne najave nedolazak!
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.

Re: Radna akcija vikend 28. - 29. 08. 10. Prije 1 Godina, 8 Mjeseci  
Dofurat ću slobodne frendice ak će to nekog motivirat

Vedran, ugledaj se na Lanu kaj se tice motivacije

Mene nema u Zg 28-29.08.2010...

albinary napisao:
Vedran, ugledaj se na Lanu kaj se tice motivacije

Nisam ja demagog, ja sam dikatator dobrog srca.

Edit:

Ok, ok samo prste cemo rezati. Vi'te kak ja vas volim!

Btw, albinary el to znaci da dolazis ili ne?

@IP

Ko ti je kriv, a mogo si s nama udisat malo azbesta.

Doci cu, ne znam da l' ce bit subota ili nedjelja, pa nisam ja IP kojeg uvijek nema bas kad treba nes' radit

E, da kad smo vec kod tog azbesta. Je l' se da to istestirat ikako da li tog ima ili ne tamo?
...asbestos paranoia in Medika...

Krov cijele Medike je od salonitskih ploca dakle teoretski ga ima, ali gle, nije to neki bed:

Medicina.hr:

Da li su azbestne cijevi opasne ili azbest kao toplinska zidna izolacija štetni?

prof. T. J.: Ne, one nisu opasne, ako ne postoje erozije i oštećenja. Ili ako se ti zidovi ne ruše i ne pregrađuju. Ne znamo koja je kritična doza azbesta koju treba udahnuti. Azbestoza je individualna bolest. Svaki individualac reagira posebno. Neko može razviti bolest nakon mjesec dana izloženosti, a neko ne mora dobiti bolest i nakon 10 godina od ekspozicije.

Citao sam jos dok je bila cijela azbest - Lisinski paranoja spika (a ja sam tamo radio) o tome opsirnije po netu. Ukratko, tesko da ce ti, ako ne radis s azbestom (znaci rezes ga ili nosis, nanasas prenasas itd.) na dnevnoj bazi par godina ista biti... Osim ak si pickica!

Brijem da nije neki bed, pogotovo zato kaj smo jucer metnuli dodatnu spuzvastu izolaciju na tavan... Eh sad, jedino je moguce da cemo Alic i ja krepat za koji tjedan rofl.

Ovako, pocetak opceg ciscenja u subotu u 14:00!

Treba:

- (posteno) izklofati tepihe (bilo bi fora da nabavimo neki klofer)

- vise puta sve oprati na sve moguce nacine

- napraviti nesto od horkijevog drveta (bile to police, stolovi ili drvene lifesize sex lutke)

- ... (bit ce jos kad se sjetim)

OK, ja fakat ne kuzim.

KAJ JE TAK JEBENO TESKO NAPISAT U JEBENI TOPIC

"DOCI CU"

ili

"NECU DOCI"

?!?!?!?!?!

Mislim ja fakat necu vise vama izvjestaje podnosit sto se desava i sto treba raditi i onda dobiti odgovor od jednog ili dvoje ljudi a ostali uletavaju na random i ko zna kad, popiju pivo i odu.

Sutra kupujem novi lokot i mijenjam kljuceve od laba. Ko oce novi kljuc nek dodje. Ako necete milom onda cete silom. I ponesite pare za novi kljuc.

@albin predpostavljam da ti neces doc sutra, ne znam al telepatija mi nesto steka

@horky vi bi gospodine isto povremeno mogli nesto smisleno napisati na ovaj forum a ne samo pizdarije srati

itd...

Fakat mi dizete zivac! Ne mozemo se dogovoriti ni da jednu stvar napravimo svi skupa... Meni se to iskreno vise neda - ovaj forum sluzi za komunikaciju - fakat nema smisla da vas sve cimam sa porukama na facebooku, MSNu, na forumu, SMSom, treba fakin pismene molbe slat da bi se 5 ljudi okupilo u isto vrijeme na istom mjestu!

Edit:

Oni kojih se ovo tice znaju koju su. Novi korisnici nek ignoriraju moj rage rant. Al eto upravo zbog inercije 80% hacklab crewa nam TREBAJU NOVI LJUDI.

dođem tek poslje 13h(nemogu prije obiteljske obaveze) sa "FATBOY"-em ,duct tape i dalje nisam uspio nač, klofer ću nać

Idi na vrhStranica: 123