Dobrodošli, Gost
Molimo vas prijavite se ili registrirajte.    Izgubljena šifra?

Dezurstva i raspored
(1 pregledava) (1) Gostiju
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Dezurstva i raspored
*
Dezurstva i raspored Prije 2 Godina  
Ej ljudi, moram mali hejt odaslati posto ovo stvarno nije u redu. Hacklab je otvoren ta jadna dva dana u tjednu a mi ne mozemo jednom tjedno imati sastanak na koji smo svi u stanju doci.

Ajmo PLIZ sloziti raspored (TO ZNACI DA VI NAPISETE KO KADA MOZE a ne da ja tupim u prazno i slazem raspored a vi ne reagirate na njega) i da se TOG RASPOREDA DRZIMO. Malo mi je dosta toga da ja jedini dolazim na vrijeme i tam solo brijem...
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.

Re:Dezurstva i raspored Prije 2 Godina  
nedeljeljom gamelab neka bude od 18h umjesto od 16h
budem ja bio

16 je zbilja prerano i nikom se neda iz kuće prije 6,7 nedljeljom popodne

Ja fakat dodjem kad mogu. Ak' vec hoces napismeno, onda ja mogu radnim danima navecer, iza 6-7, zavisno od toga do kad bum radio. Nemrem obecat da bum bas svaki put mogao doc, jer ne bum. Istina je da ti dodjes tam i solo brijes puno puta, to te kuzim i nije u redu, ako smo se vec dogovorili da cemo bar tih dva-tri dana u tjednu bit tamo.

Ako to mora bit barem jedan dan tjedno da je obvaezan dolazak, onda sam ja za ponedjeljak izmedju 18:00 i 19:00. Po mogucnosti da vise ljudi ima kljuceve. Btw, vidio sam negdje da si napravio par kopija. To je super, trebaju ljudi imat kljuceve cisto da se ne cekamo ispred Medike.

@Horky nemoj spamat forum. Napravi novi topic.

@Albinary

Ma jasno je meni da ne mogu svi (npr vi koji radite) dolaziti tamo isto kao i ja neradnik. Ali jedan sastanak tjedno na kojem smo prisutni SVI bi bio prijeko potreban!

Ne trazim da svi budemo jednako tamo nego samo da se drzimo dogovora. Zato bi bilo odlicno kad bi svi tu napisali kada mogu dolaziti pa da se znamo organizirati.

Kljuceve sam napravio (dva komada) al' sam ih izgleda izgubio odnosno ne znam di sam ih stavio

Re:Dezurstva i raspored Prije 1 Godina, 12 Mjeseci  
Q: Oće biti neki ključni sastanak uskoro, ono... gdje-smo-šta-smo?
Ili su takvi sastanci još uvijek ponedjeljkom?

Re:Dezurstva i raspored Prije 1 Godina, 12 Mjeseci  
Ponedjeljkom su - prije CC radionice. Ali nije da bas dolazi netko tak da jednostavno dosta cesto nema nikog...

Re:Dezurstva i raspored Prije 1 Godina, 7 Mjeseci  
Informacije radi - kljucni sastanci su sad svake nedjelje na infoLABu od 19:00.

JOS UVIJEK MORAMO (odnosno mogli bismo) SLOZITI RASPORED DEZURSTAVA!

Idi na vrhStranica: 1