Dobrodošli, Gost
Molimo vas prijavite se ili registrirajte.    Izgubljena šifra?

Najam ide gore za 300%
(1 pregledava) (1) Gostiju
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Najam ide gore za 300%
Najam ide gore za 300% Prije 1 Godina  
Kao sto vjerojatno vec znate Imovinsko je podiglo najam Mediki s 4500 kn mjesecno na 12500. To se naravno tice i nas.

Planiraju se razne akcije podrske i radi se osmrtnica koju bi trebalo fotokopirati i staviti na sto je moguce vise mjesta. Cim se zavrsi saljem je ovdje da ju keljite.

Uz osmrtnicu tu je i prosvjed - zabava 19.5. (subota) na spici. Tamo ce svi nesto raditi pa bi i mi mogli stand neki napravit za promociju open sourcea i GNU pizdarja. Takodjer bi mogli bit spremni na hapsenje i slicno jer ce bit guzva. Dajte se pliz oglasite na to - ko ce drzat stand kak cemo ga slozit itd, smislit materijal koji bi iso na njega itd.

Fakat su pizde, Uz nas digli su najam i drugima (HDLU, Zelena akcja). S njima se koordinira press akcija, medijski pritisak i ostale pizdarije.
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.

Re: Najam ide gore za 300% Prije 1 Godina  
Je l' ista dogovoreno za ovo?
Kad uopce pocinje prosvjed? Da li ce i ostali iz Medike imat svoje standove i prezentirat kako su aktivni u Medici ili ce to bit samo prosvjed pun parola i jebanja majki?
Ne znam koliko je pametno nosit svoj stand i onda ga razmontiravat [jos gore u slucaju guzve jer ce nam ga ekipa (citaj murja) polomit, vec vidim]. Mislim da je lakse i jednostavnije isprintat one letke za HL, da ljudi znaju da postojimo, da tamo imamo program i da smo dio Medike. To je poanta, kaj ne? Mozda ih i ima jos samo ih treba izrezat? Ja se sjecam da je toga bilo hrpa. Mozemo eventualno isprzit 100 CDova s nekom linux distrom, ali tko ce to przit?

Znas kaj bi trebali nabavit za ovakve dogadjaje i eventualno buduce prezentacije HLa. Treba transparent napravit, bas sivani, velicine onog grafita koji smo napravili na limenim vratima HLa. Tak da to mozes postavit na eventualne standove i slicna sranja.

Prosvjetlite me sto se tice standa....

Re: Najam ide gore za 300% Prije 1 Godina  
Nema standa full je drugacija spika. Prosvejdu su se pridruzile i druge udruge. Stavit cu sad na naslovnicu pa cu tu puknut link.

Evo ga:

hacklab01.org/blog/57-hacklab01/234-pozi...stva-iz-zagreba.html

Dakle u subotu u 13:00 na Cvjetnom. Nemojte zaboravit kljuceve.

Idi na vrhStranica: 1