Dobrodošli, Gost
Molimo vas prijavite se ili registrirajte.    Izgubljena šifra?

arduino
(1 pregledava) (1) Gostiju
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: arduino
arduino Prije 1 Mjesec  
Par ljudova me pitalo za arduino. Dali je izvedivo kroz nekih mjesec dva organizirat radionicu? Imam 2 zainteresirana, razglasit pa ako se skupi jos par komda napravit.
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.

Re: arduino Prije 3 Tjedana, 6 Dana  
imamo jedan arduino u labu, ja imam dva ili tri doma, ali jedan mi je spojen, taj mi treba.
a I'MM_lab ce imat u svibnju sigurno arduino radionicu, to znam. odmah iza solarne radionice, koja je krajem travnja.

Re: arduino Prije 3 Tjedana, 6 Dana  
Moramo nekaj spojit na taj arduino a da nisu lampice i paljenje - gasenje istih u ritmu.

Re: arduino Prije 3 Tjedana, 3 Dana  
imamo pokvarenih CD pogona, izvaditi motorice koji guraju ladicu, preko jednog tranz od 1 kune ih spojit da se vrte, trebati cemo vjerojatno raskopati neki stari 5V adapter za napajanje. Ako imamo napajanje mozemo svasta nakacit da se vrti, svijetli, mrda...

Re: arduino Prije 3 Tjedana, 2 Dana  
glupo gospodarenje energijom je out, pametne kuće su in! da li je arduino u stanju upravljati resursima ili bar pripazit na kuću dok ste vi na godišnjem?
možda bi mogli napraviti projekt na tu temu?

Treba prvo imat kucu za tako nesto.

Je samo ta mala sitnica nam fali hehe.

Nije zamisljen da to radi ali mislim da bi to mogao, morao bi jasno, dogradit dosta periferija (ali to bi ovako i onako morao), i ne znam kolika je pouzdanost arduina za duzi rad, npr 6 mjeseci neprestanog rada a i dulje. U svakom slucaju nije lose mjesto za poceti ako ides uciti o tome. Dosta je prijateljska platforma za novog korisnika, pa kasnije ako bude potrebe mozes potraziti bolje stvari.

Idi na vrhStranica: 1