2020-08-11

Donacije

Doma ili u firmi imate hrpu krame koja skuplja prašinu? U hacklabu01 starim računalima udahnut ćemo novi život instalacijom GNU/Linuxa i koristiti ih za održavanje radionica ili donirati komponente / cijele konfiguracije!

Poklonjenom konju se ne gleda u zube - prihvaćamo sve - ako ništa drugo, može poslužiti kao dio umjetničke instalacije od starog hardvera, stari diskovi s bad sectorima mogu poslužiti za storage, a stara 32 bitna računala kao routeri. :)

S veseljem ćemo vas obavijestiti o završnoj lokaciji donirane opreme, a ako trebate službenu papirologiju o donaciji - djelujemo kao udruga i rado ćemo s vama zaroniti u veseli svijet birokracije.

hacklab01 je gotovo u potpunosti izgrađen od donacija. Od samih stolova na kojima konfiguracije stoje, pa do konfiguracija samih, sve je kroz godine prikupljeno upravo ovakvim akcijama.

Ako imate viška opreme pošaljite nam mail s minimalno informacija tako da kliknete ovaj link ili ga sami sročite i pošaljite na info@hacklab01.org. Uživat ćete doživotnu zahvalnost grupice geekova koji vole širiti GNU/Linux u široj javnosti. :)

https://hacklab01.org

Kontakt: info@hacklab01.org

Noviji Post Stariji Post