2010-02-03

Let there be… HEAT!

Bilo bi krajnje vrijeme da se netko oglasi pošto je od benefita prošlo već više od mjesec dana. Nakon mukotrpnih sastanaka i eksperimentiranja sa svim varijantama grijanja došli smo do zaključka da nemamo sposobnosti, a iskreno ni volje, kupiti peć na drva, štemati zidove te nakon toga cijepati drva svaki dan… Ipak smo više orijentirani ka softveru i hardveru nego prema fizičkim poslovima. Zato se od prošlog tjedna grijemo na plinsku bocu! Tako je, Hacklab01 ima grijanje i više nije -800 te se u prostoriji može boraviti duže od 10 minuta. :)

Uz to, imamo i dovoljan broj računala da konačno još jedan dan u tjednu odredimo za otvorena vrata. Još nismo sigurni koji će to točno dan biti, ali najkasnije do idućeg ponedjeljka napravit ćemo probni raspored (konačno). Nakon toga ćemo zavrtiti još jedan benefit pošto nam treba još novaca za linoleum kojim ćemo pokriti pod tako da smanjimo količinu prašine u prostoriji (košta oko 1500 kn). To je zadnje ulaganje u prostor i puste milijarde koje zaradimo na narednim benefitima konačno ćemo početi trošiti na hardver. Oh yeah!

Uskoro ćemo zaspamati cijeli internet s drugim benefitom i probnim rasporedom. Do tada čitajte vijesti i trpajte pare u kasicu prasicu pa ih donirajte kada dođete na benefit. :)))

Noviji Post Stariji Post